Hayden Panettiere lyhensi upeat hiuksensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heroes-televisiosarjasta tutuksi tullut Hayden Panettiere on muuttanut tyyliään. Ukrainalaisen nyrkkeilymestari Wladimir Klitschkon kanssa nykyisin seurusteleva kaunotar on nimittäin leikkauttanut upeat vaaleat kutrinsa.

20-vuotias Hayden Panettiere esitteli uuden tyylinsä eilen illalla Los Angelesissa järjestetyissä Global Home Tree Earth Day -julkkisjuhlissa, joiden isäntänä toimi elokuvaohjaaja James Cameron. Nyrkkeilijämiehensä kanssa juhliin saapunut televisiotähti yllätti esittelemällä aikaisempaa aikuisemman tyylinsä. Katso kuvat tästä.

Kyseessä oli jo toinen muodonmuutos lyhyen ajan sisällä, sillä vain viikkoja aikaisemmin Hayden palasi takaisin blondilookiin muutaman kuukauden brunette-kauden jälkeen. Taannoin hän kertoi Us Magazinen haastattelussa inhoavansa sitä, että häntä kutsutaan söpöksi.