Näihin ylellisyyksiin vain ökyrikkailla on varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Forbes-talouslehden taannoisen tilaston mukaan miljonäärien määrä maailmassa on jatkanut kasvuaan taantumasta huolimatta. Ei siis ihme, että rikastuville ihmisille on tarjolla yhä enemmän tuotteita, joilla he voivat osoittaa varakkuuttaan myös muille.

Nyt amerikkalainen viihdesivusto on listannut kymmenen tuotetta, joihin vain ökyrikkailla on varaa. Katso lista kuvineen tästä. Listan ykkösenä komeilee kultainen iPod, johon on muiden iPodien tavoin tarjolla myös taannoin kohua aiheuttanut I am rich -niminen sovellus. Toisena listalla on kultainen leopardikuvioinen Rolex-kello ja kolmantena kultainen kahvimuki.

Ökytuotteiden listan viiden kärkeen mahtuvat myös valtavan kokoinen kullatuilla ikkunoilla varustettu maasturi ja kultainen sytytin. Kymmenen kärkijoukossa ovat myös varsin mielenkiintoisen näköinen kultainen talo-sormus, kultainen viiniteline, kultainen valokatkaisin, kultakolikoilla kirjailtu iltapuku ja kultainen nenäliinakotelo.