Kohuttu realitytähti peitteli bikinivartaloaan rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän hetken kohutuin realitysarja lienee amerikkalainen Jersey Shore, jonka toisen tuotantokauden jaksoja kuvataan parhaillaan Yhdysvalloissa. Yksi sarjan keskeisistä tähdistä on Nicole ”Snooki” Polizzi.

Tumma ja rehevä kaunotar ei ole juuri vartaloaan bikinikuvissa esitellyt, mutta nyt Snooki on kuitenkin saatu ikuistettua rantatunnelmissa. Miami Beachilla kuvattu realitytähti oli kuitenkin häveliäästi peittänyt vartalonsa, joten varsinaiset bikinikuvat jäivät edelleen paparazzeilta saamatta. Katso rantakuvat tästä.

Taannoin selvisi, että Snooki ei olekaan italialaistaustainen, kuten hän ja muut Jersey Shore -sarjan tähdet ovat julkisuudessa antaneet ymmärtää. Myös sarjan toinen tähti Jenni ”Jwoww” Farley on paljastanut olevansa sukujuuriltaan espanlajainen eikä italialainen.