Sophie Monk bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialaissyntyinen poptähti-näyttelijä Sophie Monk valitteli äskettäin lehtihaastattelussa olevansa tyytymätön muodokkaisiin rintoihinsa, vaikka kaunottaren varustus ei kovin massiivinen olekaan. Valituksista huolimatta hän poseeraa jälleen uusissa kuvissa.

Meksikossa äskettäin lomailllut laulajatähti avautui muodoistaan Grazia-lehdessä. Hän väläytti myös mahdollisuutta rintojen pienentämisestä. Samalla kaunotar kertoi ettei aio laihduttaa, koska liian laihat naiset eivät ole hänen mukaansa kauniita. Nyt Sophie on ikuistettu poseeraamassa paparazzikuvaajille bikineissä Los Angelesissa. Katso kuvat tästä. Ainakaan vielä hänen rintojaan ei ole kuvista päätellen pienennetty.

Sophie Monk tuli tunnetuksi kengurumaassa osallistuttuaan sikäläiseen Popstar-kilpailuun. Tämän jälkeen hän oli mukana Bardot-nimisessä popyhtyeessä kunnes siirtyi soolouralle. Hänen esikoisalbuminsa nimi oli Calendar Girl. Viime aikoina malliksi ja näyttelijäksi uraansa laajentanut Sophie Monk seurusteli viime vuoden alussa hetken aikaa juontaja Ryan Seacrestin kanssa.