Tässä ovat Audrina Patridgen kohutut silikonit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka julkkistyrkky Spencer Pratt haukkui kovin sanoin realitytähti Audrina Patridgen blogissaan. Ihmis-Barbie Heidi Montagin aviomies haukkui muiden muassa Audrinan kauneusleikkauksen tulokset.

– Audrina, älä ole vihainen, vaikka ilkeä tijuanalainen kauneusleikkaus ei tuonutkaan sinulle yhtään palstatilaa ja vaikka vaimoni on ihmisten mielestä edelleen ykkösuutinen – jo viisi päivää putkeen! Totuus tulee vielä julki… En pelaa enää peliäsi. Pian sen kuulette kaikki. Olkaa valmiina, Spencer Pratt kirjoitti.

Nyt Audrina on esitellyt kauneusleikkauksensa tuloksia poseeraamalla bikineissä uima-altaalla yhdessä nykyisen poikaystävänsä Ryan Cabreran kanssa. Katso kuvat tästä.

23-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet – yllätys yllätys – uima-altaalta. Tänä vuonna hän työstää pääasiassa omaa realitysarjaansa. Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.