Maailman seksikkäin sulkee pettäjämiehensä suun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Cheryl Cole on ollut jo parin kuukauden ajan varsinaisessa piinapenkissä, kun hänen aviomiehensä Ashley Cole jäi kiinni pettämisestä useiden naisten kanssa. Avioeron kerrotaan olevan väistämätön, ja siksi Cheryl on nyt ryhtynyt toimenpiteisiin.

Girls Aloud -yhtyeestä alunperin tunnetuksi tullut kaunotar vaatii pettäjämiestään allekirjoittamaan sopimuksen, jonka perusteella Ashley ei saa koskaan paljastaa pariskunnan yksityiselämän asioita julkisuudessa, Sunday Mail kertoo. Lehti kertoo saaneensa haltuunsa yksityiskohtaisia tietoja sopimuksesta.

Pikaista avioeroa valmisteleva laulaja vaatii samalla, ettei Ashley saa ottaa häneen mitään yhteyttä sinä puolen vuoden aikana, jonka avioeron lopullinen vahvistaminen kestää. Lisäksi sopimuksen mukaan pariskunnan 8 miljoonan euron asunto jää Cherylille. Muilta osin Cherylillä ei ole vaatimuksia miehensä 12 miljoonan euron omaisuuteen