Lindsay Lohanin uran laskukiito jatkuu – dumpattiin taas elokuvasta

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan on elänyt viime vuodet varsin railakasta elämää. Juhlimisen työnteon edelle laittaneen tähden ura on viime vuosina ollut jyrkässä laskusuunnassa eikä uusia työtarjouksia ole tähdelle juurikaan sadellut. Tähden alkoholinhuuruinen elämäntyyli ei miellytä elokuvantekijöitä, sillä 23-vuotias Lohan on jo luonut itselleen leffapiireissä maineen epäluotettavana työntekijänä.

Vieroitushoidoissakin päihdeongelmiensa vuoksi ollut Lohan on jälleen menettänyt arvokkaan leffaroolin, sillä tähti vedettiin pois The Other Side -nimisestä elokuvasta. Erityisen nolon tilanteesta tekee se, että Lohan oli jo kiinnitetty kyseiseen elokuvaan, mutta hänet on viime hetkillä päätetty korvata toisella näyttelijällä. Elokuvan tuotantotiimin mielestä Lindsay on liian epäluotettava kiinnitys rahakkaaseen elokuvaan.

– Meidän tiimimme yksinkertaisesti päätti unohtaa Lindsayn ja ilmoitamme pian hänen korvaajastaan, elokuvan käsikirjoittaja-ohjaaja David Michaels on kertonut TMZ-julkaisun mukaan.

Lindsay Lohan tullaan kuitenkin vielä tämän vuoden puolella näkemään valkokankaalla, sillä hän tähdittää Machete-nimistä elokuvaa. Elokuvarooli on Lohanin kituvalla uralla positiivinen käänne, sillä kyseessä on suuren luokan elokuva, jota tähdittää joukko nimekkäitä näyttelijöitä. Lohanin lisäksi leffassa näyttelevät muiden muassa Robert De Niro sekä Jessica Alba. Elokuvan on tarkoitus tulla ensi-iltaan Yhdysvalloissa kuluvan vuoden syyskuussa.