Miranda Kerr uskomattomissa bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka näyttelijä Orlando Bloomin kanssa jo pidempään seurustellut huippumalli Miranda Kerr on palannut julkisuuteen ja poseerannut jo parissakin julkkisjuhlissa varsin näyttävissä asuissa.

Äskettäin uransa rohkeimpiin alastonkuviin GQ-lehdessä ja Pirelli-kalenterissa ikuistettu kaunotar on nyt poseerannut Victoria’s Secret -malliston uskomattoman näyttävissä bikinikuvissa. Katso kuvat tästä.

Australialaissyntyinen 26-vuotias alusvaatemalli on nykyisin maailman yhdeksänneksi kovapalkkaisin supermalli yli 3 miljoonan dollarin vuosituloillaan. Taannoin hänen säärensä valittiin maailman parhaiksi. Kerr on poseerannut usein muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla sekä XOXO ja Victoria’s Secret -mallistojen mainoskuvissa.