Snooki paljasti viimein bikinikuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämä hetken kohutuimman realitysarjan, Jersey Shoren, toista tuotantokautta kuvataan parhaillaan Miami Beachin maisemissa. Kerroimme eilen kuinka sarjan naistähdistä kaksi nautti rantatunnelmista vapaapäivänään.

Nicole ”Snooki” Polizzi ja Jenni ”Jwoww” Farley nauttivat rannalla paahtavasta auringosta, mutta Snooki peitteli vartaloaan kuvaajilta. Lopulta hänkin uskaltautui esittelemään bikinikuntoaan kuvaajille pulahtamalla meren vilvoittaviin aaltoihin. Katso kuvat tästä.

Taannoin selvisi, että Snooki ei olekaan italialaistaustainen, kuten hän ja muut Jersey Shore -sarjan tähdet ovat julkisuudessa antaneet ymmärtää. Myös sarjan toinen tähti Jenni ”Jwoww” Farley on paljastanut olevansa sukujuuriltaan espanlajainen eikä italialainen.