Televisiokaunottaret kourivat avoimesti toisensa rintoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutun Jersey Shore -realityohjelman toisen tuotantokauden kuvaukset ovat parhaillaan täydessä käynnissä Miami Beachin maisemissa. Sarjan tähdet eivät ole tällä kaudella onnistuneet aiheuttamaan enää kovinkana suuria kohuja, mutta otsikoihin on silti päästävä.

Nyt sarjan realitytähdet Nicole ”Snooki” Polizzi ja Jenni ”Jwoww” Farley ovat osaltaan kantaneet kortensa kekoon hauskuttamalla paparazzeja katukahvilassa. Neitokaiset ryhtyivät nimittäin yllättäen kourimaan toistensa rintoja keskellä kahvilaa kuvaajista ja silminnäkijöistä välittämättä. Katso kuvat tästä.

Ensimmäisen tuotantokauden jälkeen Jersey Shore -sarjan tuotantotiimi häädettiin pois Jerseystä kuvausten tuotua alueelle negatiivista julkisuutta, ja siksi ohjelmaa joudutaan nyt kuvaamaan Miamissa. Tuotantoyhtiö aikoo kuitenkin palata Jerseyn alueelle sarjan tulevaa kolmatta tuotantokautta varten.