Traaginen ero – aviomies hakkasi Hollywood-kaunotarta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Stacey Dash on tullut tutuksi muiden muassa Clueless-elokuvaroolistaan. Hän sai tammikuun lopulla oikeudelta lähestymiskiellon aviomiehelleen. Samana päivänä Dash jätti myös avioerohakemuksen tuomioistuimeen.

Asia tuli julkisuuteen vasta nyt, kun TMZ-julkaisu sai haltuunsa oikeuden asiakirjat. 44-vuotias Stacey Dash väittää papereissa aviomiehensä Emmanuel Xuerebin hakanneen häntä pariskunnan kolmen vuoden avioliiton aikana.

Lähestymiskiellon perustelujen mukaan aviomies olisi lyönyt vaimoaan muiden muassa kasvoihin, päähän ja muualle vartaloon. Lisäksi mies oli uhkaillut vaimoa. Viime aikoina Stacey Dash on yhdistetty romanttisessa mielessä Oscar-voittaja Jamie Foxxiin. Ex-mies Emmanuel Xuereb joutuu jatkossa pysymään vähintään 90 metrin päässä ex-vaimostaan.