Ashlee Simpson esitteli bikinikuntonsa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Isosiskonsa Jessica Simpsonin siivellä julkisuuden valokeilaan noussut 22-vuotias Ashlee Simpson on yrittänyt tehdä viime vuosina niin laulajan kuin näyttelijänkin uraa. Taannoin hän sai kuitenkin potkut Melrose Place -televisiosarjasta ja muutenkaan hänen uransa ei ole ottanut tuulta alleen kovin hyvin.

Äskettäin Ashleen isä vahvisti julkisesti, että hänen tyttärensä oli käynyt kesällä 2006 korjauttamassa nenäänsä kauneusleikkauksessa. Nyt popneitokainen on esitellyt nykyistä bikinikuntoaan rannalla, jossa hän oli viettämässä vapaapäiväänsä yhdessä lapsensa kanssa. Katso kuvat tästä.

Ashleen isä kertoi äskettäin myös miksi hänen tyttärensä ovat onnistuneet pysymään erossa Hollywoodin varjopuolista, joihin muiden muassa Lindsay Lohan ja monet muut nuoret tähdet ovat kohtalokkaasti tarttuneet.

– Meillä on oikea perhe. Ei tällaisia lapsia voi päästää maailmalla yksikseen. Muistan vielä kuinka Jessica lauloi Madison Square Gardenissa. Me olimme silloin hänen tukenaan, isä kertoi.