Heidi Montag julkaisi uudet promokuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin kymmenen kauneusleikkausta itselleen päivässä teettänyt ihmis-Barbie Heidi Montag oli menettää henkensä leikkaussessiossa. Tilanne päättyi kuitenkin onnellisesti, ellei mukaan lasketa sitä että realityjulkkis ei kykene leikkaustensa takia enää kunnolla muostamaan kasvoilleen ilmeitä.

Heidi on sittemmin saanut leikkausarpensa häivytettyä ja ehtinyt poseerata parissa mainoskampanjassa. Nyt hän on kuitenkin julkaissut uudesta muodokkaasta vartalostaan myös uudet viralliset promokuvat. Katso kuvat tästä.

Viime viikolla Heidi oli otsikoissa hänen aviomiehensä Spencer Prattin haukuttua julkisesti muita povipommeja ja erityisesti Audrina Patridgea. Pratt haukkui samalla myös Patridgen silikonirinnat ja totesi tämän olevan julkkistyrkky.