Kitarasankari Slash kutsui teinipopparin tissibaariin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Guns’N Roses -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut rock-ikoni Slash julkaisi äskettäin ensimmäisen sooloalbuminsa. Levyllä vierailee nimekäs kaarti alan tähtiä. Nyt kitarasankari on kohahduttanut kutsumalla teinipopparin tissibaariin.

Slash ja nuori poppari Justin Bieber siirtyivät äskettäin samalla lennolla Tokiosta Australiaan, jossa molemmat tekivät markkinointikiertueitaan samaan aikaan. Slash kertoi Twitter-blogissaan kutsuneensa 16-vuotiaan teinitähden viettämään iltaa kanssaan.

– Ehkä neidit ja minä voimme ottaa Justinin ja kumppanit illalliselle ja tissibaariin. Australiassa on muutamia todenna upeita herrojen klubeja, Slash kirjoitti.

Slashia pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaimmista rock-kitaristeista. Herra on vastaanottanut useita kunnianosoituksia ja palkintoja. Vuonna 2007 hän sai oman tähden Hollywoodin Walk Of Famelle idoleidensa Jimmy Pagen ja Jimi Hendrixin rinnalle. Slash kuului legendaarisen Guns N’Roses -yhtyeen alkuperäisjäseniin ja loi tunnusomaiset soundit kuten kitarariffit kappaleissa Sweet Child O’ Mine ja Welcome To The Jungle. Yhtye hallitsi 80- ja 90-luvun rock-skeneä myyden yli 100 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti.

Guns N’ Rosesin hajottua Slash jatkoi soittamista Slash’s Snakepitissä ja maailmanlaajuisesti menestyneessä Velvet Revolver -kokoonpanossa. Hänet on esiintynyt monien huippumuusikoiden kanssa aina Michael Jacksonista Stevie Wonderin kautta Ray Charlesiin. Kaksi Gibson-kitaraa on nimetty Slashin mukaan ja hänestä on kirjoitettu myös elämänkerta, joka ilmestyi vuonna 2007.