Kristen Stewart paljastavassa minimekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-elokuvien päätähtenä nähtävä Kristen Stewart tähdittää parhaillaan myös The Runaways -nimistä räväkkää rock-elokuvaa, joka kertoo tositarinan samannimisen tyttöyhtyeen vaiheista. Nyt Kristen kiertää maailmaa elokuvansa ensi-iltajuhlissa.

Samalla viihdelehtien lukijat ovat päässeet tiirailemaan millaisiin asuihin punaisilla matoilla vielä varsin uusi tuttavuus sonnustautuu juhlia varten. Tällä kertaa Kristen on ikuistettu elokuvansa ensi-iltajuhlissa yllättävän paljastavassa punaisessa minimekossa. Katso kuvat tästä.

Uuden elokuvan esikuvana olleet rokkarit järjestivät elokuvan naistähdille taannoin varsinaisen yllätyksen, kun he olivat kutsuneet ensi-illan jatkobileisiin suuren määrän innokkaita faneja. Samalla tähdet saivat kokea millaista on elää todellista rock-elämää.