Kristin Cavallari tyrmäsi bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Kristin Cavallari tuli aikoinaan tutuksi realitytähtenä, mutta hänet on sittemmin nähty muiden muassa CSI: NY -sarjassa ja muutamissa elokuvissa. Taannoin Cavallari kiinnitettiin Lauren Conradin tilalle sittemmin jo lopetettuun The Hills -sarjaan.

Nyt Kristin on poseerannut bikineissä valokuvaajille Las Vegasin uudella Liquid Pool -allasalueella. Katso kuvat tästä. Samalla hän kommentoi kollegansa Heidi Montagin loppumattomia kauneusleikkauksia ja totesi, ettei mikään Montagin tempaus enää yllätä häntä.

23-vuotias Kristin Cavallari tuli tunnetuksi Laguna Beach : The Real Orange County -realitysarjasta, jossa seurattiin myös hänen rakkauselämäänsä. Sittemmin Kristin on nähty monissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hänet pestattiin pian myös farkkumerkin mainoskasvoksi. Pian Kristin poseerasikin jo monien lehtien kansikuvissa. Maxim-lehden lukijat äänestivät hänet kolme vuotta sitten maailman 23. seksikkäimmäksi naiseksi.