Näihin julkkistähtiin britit haluaisivat törmätä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähdetkin ovat lopulta tavallisia ihmisiä, joihin oikeassa paikalla oikeaan aikaan oleva kansalainen voi hyvinkin törmätä. Nyt brittijulkaisu RandomMeetUp on tiedustellut lukijoiltaan, keihin supertähtiin he mieluiten tutustuisivat.

Suosituin naistähti kyselyssä oli poptähti Cheryl Cole, joka valittiin viime vuonna brittimiesten toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Tuoreen kyselyn mukaan myös naiset haluaisivat tutustua herttaiseen, mutta kovia kokeneeseen supertähteen. Naisten sarjassa kakkoseksi sijoittui Lady Gaga ja kolmanneksi Victoria Beckham. Viiden joukossa olivat myös monissa kohuissa ryvettyneet Kerry Katona ja Katie Price.

Julkkismiehistä suosituin oli jalkapalloilija David Beckham, johon tosin voi nykyisin törmätä lähinnä Los Angelesissa. Hänen perässään mielenkiintoisiksi tuttavuuksiksi listattiin tässä järjestyksessä myös poptähti Peter Andre, Nick Clegg, realitytuomari Simon Cowell ja Top Gear -juontaja Jeremy Clarkson.