Raptorin uusi musiikkivideo lapsilta kielletty

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun alussa suomalaisen hiphop-musiikin historiaa tehnyt ja suuren suosion saanut Raptori tekee parhaillaan toista comebackiään. Tänään vahvistettujen tietojen mukaan yhtyeen virallinen paluukeikka nähdään vappuaattona Helsingissä.

Edellisen kerran yhtye teki comebackin vuonna 2000 ja bändin tarkoitus onkin palata keikkatauolta aina kymmenen vuoden välein. Tuorein comeback tapahtuu vappuaattona Helsingissä, Burleski Club -yökerhossa. Keikan lämmittelynä nähdään muiden muassa Miss Märkä Raptori t-paita -kilpailu ja juontikilpailu Raptoria vastaan.

Toukokuun 26. päivä julkaistaan yhtyeen kokoelma nimeltään Sekoelma, joka sisältää Raptorin hitit ja pari yllätystä. Tämä on ensimmäinen kerta, kun kaikki hitit laitetaan alkuperäisinä versioina samoihin kansiin. Mukana ovat siis muiden muassa kappaleet Oi Beibi, Armeija ja Debi Gibson.

Jaakko ”JS16” Salovaara teki yhtyeen suosituimmasta hitistä, Oi Beibistä, äskettäin uuden version. Kappale nousi heti ladatuimpien joukkoon ja on pitänyt virallisen sinkkulistan ykköspaikkaa jo kaksi viikkoa putkeen. Sinkku sai myös viime viikolla yllättävän rohkean musiikkivideon, jonka voi katsoa tästä tai artikkelin alta.