Iskuyritys epäonnistui – Jersey Shore -naistähti sai drinkit päälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutun Jersey Shore -realitysarjan väki on saanut huomata jo useaan otteeseen, että ökyilevät tähdet eivät ole kovinkaan suuressa suosiossa. Aiemmin sarja joutui jo vaihtamaan kuvauspaikaksi Miamin, mutta sama meno on jatkunut sielläkin.

Monet Miami Beachin pintapaikat ovat nimittäin antaneet sarjan tähdille porttikiellon, koska ravintoloitsijat eivät halua heidän tuovan huonoa mainosta klubeilleen. Näin ollen kahdeksikko onkin joutunut tyytymään vähemmän suosittujen klubien iltaelämään.

Toissailtana sarjan tunnetuimpiin tähtiin lukeutuva Nicole ”Snooki” Polizzi sai drinkit päälleen epäonnistuneen pokausyrityksen jälkeen. RadarOnline.comin mukaan Snooki oli viettämässä iltaa kollegansa Jwowwin kanssa, kun mieshenkilö tuli iskemään häntä Ocean’s 10 -nimisessä ravintolassa.

Temperamenttinen neitokainen osoitti kuitenkin nopeasti, että hän ei ole kiinnostunut miehestä ja kehotti tätä lähtemään tiehensä. Tylystä vastauksesta suivaantunut mies kaatoi juomansa Snookin päälle, jolloin Snooki heitti muovimukin ja kourallisen ruokaa miehen päälle ja lisäsi läimäisi tätä kasvoihin. Snooki joutui ongelmiin myös viime kaudella, kun hän sai toiselta naiselta nyrkiniskun kasvoihinsa kesken kuvausten.