Suosikkijuontaja siirtyy Maikkarin uutisankkuriksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Uutisvuoto-viihdeohjelmasta suomalaisille tutuksi tullut toimittaja Peter Nyman on nimitetty MTV3:n uutisten uudeksi uutisankkuriksi. Nyman aloittaa tehtävässään 1. elokuuta. MTV3:n uutisten päätoimittaja Merja Ylä-Anttila on erittäin hyvillään saadessaan kokeneen ammattilaisen MTV3:n uutistiimiin.

– Peter Nyman sopii kaikin puolin hyvin MTV3:n uutisten imagoon. Peter on luotettava, lämmin ja häneltä löytyy pilkettä silmäkulmasta, joten Kymmenen Uutisten tavaramerkiksi tullut uutisten kevennys ja loppuheitot ovat edelleen hyvissä käsissä, uskoo Ylä-Anttila tyytyväisenä.

Peter Nyman on iloinen uudesta työstään MTV3:n uutisissa.

– Sain yllättäen hienon tilaisuuden siirtyä taas tekemään perinteistä journalismia ja mikä sen kiehtovampaa kuin olla MTV3:n uutisankkurina. On hauska katsoa uutismaailmaa nyt aidan toiselta puolelta, myhäilee Peter.