Televisiotähden raju paljastus tyrmistyttää – huumekauppaa kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin julkkistähtien huumepaljastukset ovat olleet jo vuosikymmeniä lähes arkipäivää, mutta vastaavaa menoa on toki nähty muuallakin. Tuorein kohupaljastus tuleekin Britanniasta, jossa erittäin suositun Coronation Street -saippuasarjan entinen tähti on myöntänyt käyttäneensä kovia huumeita.

Suosikkisarjassa vuosina 1997 – 2000 esiintynyt tähti Denise Welch paljasti käyttäneensä kokaiinia myös televisiosarjansa kuvausten aikana. Paljastus on tyrmistyttänyt britit, joille pidetyn näyttelijän vakava huumeongelma tuli yllätyksenä. Welch kertoi samalla kärsineensä huumeongelman lisäksi myös vakavasta masennuksesta, joka osaltaan pahensi huumeongelmaa.

51-vuotias näyttelijätär kertoi huomanneensa itsekin olevansa aallonpohjassa, kun hänen piti kutsua huumekauppiaansa myös sarjan kuvauspaikalle, jonka takahuoneen kylpyhuoneessa hän käytti huumeita samaan aikaan kun muut näyttelijät työskentelivät synttärikohtauksen parissa. Silloin hän ymmärsi huumeiden tuhoavan elämänsä.

Denise Welch tekee paljastukset uudessa elämäkertakirjassaan, jonka sisältö päätyi tänään ensimmäistä kertaa julkisuuteen. Nykyisin Welch saa hoitoa masennukseensa ja on päässyt eroon huumeista.