Victoria’s Secret -kaunottaret kukkaishengessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Victoria’s Secret -alusvaatemerkki tunnetaan tuotteitaan paremmin niitä esittelevistä kaunottarista, jotka kaikki lukeutuvat maailman suosituimpien huippumallien joukkoon. Tällä kertaa neitokaisista kolme on saatu mukaan samaan tilaisuuteen.

Miransa Kerr, Candice Swanepoel ja Alessandra Ambrosio olivat nimittäin lanseeraamassa merkin uutta hajuvettä kukkaisissa tunnelmissa. Erityisesti ensinmainitun kaunottaren asun etumus sai osakseen runsaasti huomiota. Katso kuvat tästä.

21-vuotias eteläafrikkalaissyntyinen Candice Swanepoel löydettiin malliuralle 15-vuotiaana kirpputorilta. Kaunottaren ura lähtikin nopeaan nousuun, sillä pian hän koristi jo muun muassa Kreikan Vogue-lehden kantta. Sittemmin Swanepoel on poseerannut Niken mainoskampanjassa ja esitellyt catwalkilla muiden muassa Tommy Hillfigerin ja Victoria’s Secretin tuotteita.