Avatar murskasi jälleen ennätyksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanhistorian tuottoisimmaksi elokuvaksi raketin lailla noussut James Cameronin ohjaama Avatar on rikkonut jo lukuisia ennätyksiä, joista tuorein on tältä viikolta. Elokuvateattereissa leffa on tuottanut jo 1,8 miljardia dollaria, ja nyt lisää rahaa kassaan tulee DVD-myynnistä.

Leffa julkaistiin DVD:nä ja Blu-raynä Pohjois-Amerikassa 22. huhtikuuta, ja se rikkoi välittömästi kaikkien aikojen myyntiennätyksen myytyään jo muutamassa päivässä 6,7 DVD-elokuvaa ja 2,7 miljoonaa Blu-ray -elokuvaa kotikatsomoihin pelkästään Pohjois-Amerikassa.

Aikaisempi DVD-ennätys oli sekin James Cameronin ohjaaman leffan, Titanicin, hallussa. Valtikka säilyi siis edelleen samalla miehellä. Taakse jäivät siis myös Batman – yön ritari ja Twilight – uusikuu.