Ilmainen Ben & Jerry’s aiheutti ryntäyksen Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin jäätelömerkki Ben & Jerry’s jakaa tänään ilmaista jäätelöä ympäri maailmaa. Helsingissä Free Cone Day -tempaus aiheutti heti aamusta valtaisan yleisöryntäyksen, mutta muualla Suomessa meno on ollut selvästi rauhallisempaa.

Helsingissä Kampin kauppakeskuksessa maailmanlaajuisen teemapäivän kunniaksi ilmaiseksi jaettavat jäätelöt saivat yllättävän paljon väkeä liikkelle, kun jopa tuhatkunta ihmistä jonotti aamupäivän aikana omaa maistiaistaan.

Teemapäivää vietetään Suomessa myös Turussa, Tampereella ja Joensuussa. Esimerkiksi Tampereella tilanne oli huomattavasti Helsinkiä rauhallisempi, sillä Stockmannin nurkalla jäätelöitä jaettiin ohikulkijoille ilman minkäänlaista jonotusta, ja ihmiset olivatkin lähinnä ihmeissään moisesta mukavasta yllätyksestä.