Kuolleen BB-tähden miestä ei syytetä teinitytön raiskauksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna syöpään menehtyneen Big Brother -tähti Jade Goodyn aviomies Jack Tweed tuomittiin kahteen otteeseen vankilaan jo ennen vaimonsa kuolemaa. Goodyn sairastumisen takia tuomioiden täytäntöönpanoa kuitenkin lykättiin, jotta Tweed kykeni olemaan vaimonsa ja lastensa seurassa.

Syyskuussa 2008 Jack Tweed tuomittiin vankeuteen hänen lyötyään 16-vuotiasta poikaa golfmailalla. Huhtikuussa 2009 hänet passitettiin vankilaan taksikuskin pahoinpitelystä, koska hän oli ottanut kuljettajaa kiinni päästä ja uhkasi puukottaa tämän hengiltä.

Parhaillaan ehdonalaisessa olevaa Tweediä syytettiin pari viikkoa sitten 19-vuotiaan teinitytön raiskauksesta. Nyt syytteistä on kuitenkin luovuttu. Tapaus sattui viime syyskuussa. 22-vuotias Jack oli tavannut tytön lontoolaisessa Embassy-yökerhossa, josta he olivat jatkaneet illanviettoa Tweedin asunnossa.