Lindsayn isä haluaa tyttärensä rahat – lakimiehet apuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vielä kolme vuotta sitten varsin suosittu poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on parhaillaan jo uransa toisessa aallonpohjassa, minkä lisäksi hänen riitansa Michael-isän kanssa ovat pahentuneet viikko viikolta. Nyt isä aikoo ilmeisesti päästä käsiksi tyttärensä rahoihin tuomioistuimen avulla.

Lindsayn Dina-äiti on useaan kertaan todennut Michael-isän havittelevan ainoastaan tyttärensä omaisuutta. Samaan tulokseen on tullut myös julkkistähti itse. Isä on puolestaan kertonut haluavansa vain tyttärensä parasta, mutta tuorein käänne vahvistaan osaltaan äidin ja tyttären tarinat. Isä aikoo nimittäin hakea oikeusteitse Lindsayn huoltajuutta, kuten Britneyn Spearsin isä aikoinaan.

Hollywood Reporterin mukaan isä valmistelee parhaillaan lakimiestensä kanssa vaatimusta, jolla hän aikoo ottaa tyttärensä huoltajuuden. Tämä tarkoittaisi myös sitä, että isä hallitsisi jatkossa tyttärensä omaisuutta ja kaikkia taloudellisia asioita ja Lindsay joutuisi maksamaan ”avusta” hänelle myös palkkaa. Perusteena vaatimukselle ovat julkaisun mukaan tyttären pahentuneet päihdeongelmat. Samalla isä haluaa Lindsayn 16-vuotiaan Ali-siskon pois isosiskonsa asunnosta.