Suosikkinäyttelijällä 16-vuotiaana seksisuhde 30-vuotiaiden kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Michael Douglas on 25 vuotta vanhempi kuin hänen nykyinen vaimonsa, näyttelijäkaunotar Catherine Zeta-Jones. Tämä ei ole kuitenkaan Douglasille ensimmäinen suhde, jossa ikäero on huomattavan suuri. Hän on nimittäin paljastanut ikäeron olleen aiemmin toisin päin.

65-vuotias näyttelijäveteraani Michael Douglas paljastaa Elle-lehden toukokuun numerossa olleensa teinipoikana suhteessa itseään tuplasti vanhempien naisten kanssa.

– Siellä oli muutama äitini ystävä kun minä olin 16-vuotias ja he olivat 30-vuotiaita. En halua aiheuttaa heille minkäänlaisia ongelmia, vaikka he ovatkin luultavasti jo kuolleet, Michael Douglas kertoi haastattelussa.

– Muistan seksuaalisesti hyvin vapaamielisiltä ja huolettomilta 60-luvun kouluajoiltani myös erään tapauksen, jossa eräs nainen oli tavoitellut minua. Sitten menin kotiini ja olin sängyssä toisen tytön kanssa, kun nainen tuli kaapistani. Sanotaanko, että se piti huolen loppuillasta.

Haastattelussa Michael kertoo isänsä Kirk Douglasin olleet suuri naistenmies. Tästä syystä hän halusi pitää tyttöystävänsä kaukana isästään. Viime viikolla Douglasin poika Cameron tuomittiin vuosiksi vankilaan muiden muassa huumekaupasta.