Scarlett Johanssonin futuristinen asu yllätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Scarlett Johansson vietti pari kuukautta pääasiassa teatterin lavalla Broadwayllä, mutta nyt hänen uusin elokuvansa Iron Man 2 on saanut ensi-iltansa maailmalla.

Leffan Euroopan ensi-ilta jouduttiin perumaan tuhkapilven aiheuttaman lentokiellon takia, mutta Yhdysvalloissa ensi-iltaa päästiin juhlimaan suunnitelmien mukaisesti. Scarlett nähtiin juhlien punaisella matolla valkoisessa upeassa futuristisessa asussa, joka oli perinteisten iltapukujen joukossa todella positiivinen yllätys. Katso kuvat tästä.

Elokuvan pääosissa nähdään muiden muassa Robert Downey, Jr., Gwyneth Paltrow, Mickey Rourke ja Scarlett Johansson. Koko tiimin oli alunperin määrä lentää Lontooseen maailmanensi-iltaan, mutta ensi-ilta jouduttiin siirtämään Euroopasta Los Angelesiin, Yhdysvaltoihin.