Tampereen Pakkahuoneelle lisää vaurioita räjäytyksissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella on seurattu jo parin kuukauden ajan huolestuneesti Rautatieaseman vieressä sijaitsevan Tullikamarin, eli Pakkahuoneen, tilanteen heikkenemistä. Rakennuksen vieressä sijaitsee maanalaisen parkkiluolan työmaa ja siihen liittyvät voimakkaat räjäytykset ovat aiheuttaneet rakennukselle pahoja vaurioita.

Nyt rakennukselle on syntynyt uusia näkyviä vaurioita, kun 16. – 27. huhtikuuta välisenä aikana rakennuksen alakerrassa sijaitsevan niin sanotun vanhan narikkatilan paksuun tiiliseinään on syntynyt uusi vino murtuma. Murtuneen seinän kummallakin puolella on betonilattiassa ulkoseinän suuntainen usean metrin mittainen halkeama. Lisäksi ulkosenän ja halkeaman välinen betonilaatta on vajonnut hieman.

Tuoreimmista vaurioista kerrottiin Facebookiin Pro Tullikamari -ryhmässä, jossa on tätä kirjoitettaessa jo tasan 4.000 jäsentä. Sivustolla on julkaistu kattava kuvagalleria keikkapaikalle aiheutuneista vaurioista. Ensimmäisen kerran vauriot huomattiin 15. maaliskuuta ja sittemmin tilanne on pahentunut selvästi. Katso kuvat vaurioista tästä.