70-vuotias näyttelijä lapsensa kaverin pokaamisesta: ”Sopimatonta!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu brittinäyttelijä John Cleese on nykyisin 70-vuotias näyttelijäveteraani, joka on saavuttanut suuren suosion myös nuoremman yleisön keskuudessa monilla ikimuistettavilla televisio- ja elokuvarooleillaan. Nyt hän on kuitenkin otsikoissa uuden romanssinsa merkeissä.

Muiden muassa Monty Python -tähtenä tunnettu John Cleese on nimittäin vahvistanut seurustelevansa itseään 31 vuotta nuoremman naisen kanssa. Näyttelijä tapasi alunperin uuden tyttöystävänsä, 39-vuotiaan Jennifer Waden, koska tämä oli hänen tyttärensä ystävä. Pari on seurustellut viime vuoden loppupuolelta saakka.

John Cleese kertoi suhteestaan BBC1-kanavalla esitettävässä The Graham Norton Show -ohjelmassa. Uusi tyttöystävä asuu Los Angelesissa ja on näyttelijän siellä asuvan Camilla-tyttären hyvä ystävä. Haastattelussa hän myönsi pariskunnan ikäeron olevan sopimaton.

– Olen löytänyt jonkun, jonka ikä on sopimaton. Jenny on 39-vuotias, joten ikäeroa on 31 vuotta. Se on häväistys. Olemme olleet yhdessä vasta kolme tai neljä kuukautta, mutta hän on… hyvin leikkisä, John Cleese sanaili.

Uutta suhdetta edelsi avioero, jossa Cleese joutui maksamaan viime vuonna peräti 14 miljoonaa euroa 64-vuotiaalle ex-vaimolleen Alyce Faye Eichelbergerille. Pariskunta taittoi erosta peistä puolentoista vuoden ajan. Ero saatiin viimein päätökseen lokakuussa. Heikentyneen rahatilanteensa johdosta Cleese naureskeli haastattelussa, että ainakaan uusi tyttöystävä ei ole hänen kanssaan rahojen takia.