Adrianne Curryn paljastuskuva hämmentää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -realitykilpailun vuonna 2003 voittanut Adrianne Curry on viime aikoina julkaissut itsestään aktiivisesti paljastavia kuvia netissä. Mallina toiminut julkkistähti tunnetaan innokkaana Twitter-blogin käyttäjänä, ja siellä hän julkaisi myös tuoreimmat kuvansa.

Monien viihdelehtien mukaan julkkistähden kuvien julkaiseminen alkaa olla jo turhan läpinäkyvää julkisuuden tavoittelua, mutta siitä huolimatta Adrianne jatkaa omaa 15-minuuttistaan julkisuudessa. Tällä kertaa hän on julkaissut kuvan, joka on hämmentänyt monet. Siinä hän esittelee rintavakonsa ja näyttää paperia, jossa lukee ”Tulemme kaikki kuolemaan”. Nopeasti verkosta poistettu kuva liittyi eiliseen tempaukseen, jossa rintojen esittelyllä yritettiin aiheuttaa maanjäristys. Katso kuva alta.

27-vuotias Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne avioitui näyttelijä Christopher Knightin kanssa toukokuussa 2006. Adriannen ja muiden julkkistähtien kulumisia voit seurata reaaliajassa Staran Jetset Live! -palvelusta.

Adrianne Curry