Batmanistä tehdään salonkikelpoinen teatteriversio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin sarjakuvabrändeihin lukeutuva Batman saatettiin televisiosarjaksi jo vuosikymmeniä sitten, ja lepakkomies on ehtinyt seikkailla valkokankaallakin jo lukuisia kertoja. Nyt Batman on kuitenkin saamassa ensi-iltansa vielä ainakin yhdessä taidemuodossa.

Warner Bros. -yhtiön johtajat ovat nimittäin paljastaneet, että he ovat DC Comicsin kanssa työstäneet Batmanista myös teatterin lavalle soveltuvaa versiota. Tällä hetkellä projekti on vielä alkuvaiheessa, mutta suunnitelmissa on tehdä lepakkomiehestä salonkikelpoinen teatteriversio nimeltä Batman Live, Hollywood Reporter uutisoi.

Julkaisun mukaan Alan Burnett ja Stan Berkowitz ovat parhaillaan jo kirjoittamassa käsikirjoitusta tarinalle, joka voitaisiin viedä lukuisiin teattereihin ympäri Yhdysvaltoja ja maailmaa. Projektin aikataulua ei ole vielä paljastettu. Batman ei kuitenkaan ole ensimmäinen supersankari teatterin lavalla, sillä esimerkiksi Spider-Man nähtiin Broadwayllä jo vuonna 1966.