Big Brother -voittaja ryhtyi heti huumekauppiaaksi – 20 vuoden vankeus uhkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytelevision maailmassa on nähty monia huumeskandaaleja, mutta tuorein lienee yksi erikoisimmista. Yhdysvalloissa Big Brother -ohjelmasta tutuksi tulleet miehet ovat nimittäin jääneet kiinni huumekaupan harjoittamisesta.

Ohjelman yhdeksännellä tuotantokaudella mukana ollut Matthew McDonald pidätettiin Massachusettsin osavaltiossa Oxycodonen kaupasta ja viranomaiset uskovat, että myös saman kauden voittanut Adam Jasinski oli myös mukana hämäräbisneksissä. Poliisin mukaan miesten huumerinki pyöri huhtikuusta 2008 lokakuuhun 2009.

Big Brother -ohjelman tuotantokausi päättyi huhtikuussa 2008, joten miehet siirtyivät suoraan huumekauppiaiksi, mikäli poliisin epäilykset pitävät paikkansa. Jasinski pidätettiin jo lokakuussa 2009, ja huumekauppa päättyi siihen. Viranomaiset uskovat hänen sijoittaneen 500.000 voittorahansa aloittaakseen huumekaupan. Molempia odottaa nyt jopa miljoonan sakot ja 20 vuoden vankeustuomio, mikäli heidät todetaan syyllisiksi.