Blockfesteille Petri Nygård ja kesän ainoa Rähinä Live

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella 20. – 21. elokuuta järjestettävä kaupunkifestivaali Blockfest on vahvistanut tulevan kesän ohjelmaansa. Tapahtuma saa kunnian toimia kesän ainoana festivaalina, jonka ohjelmistoa komistaa jo legendaariseksi muodostunut Rähinä Live.

Rähinä Recordsin spektaakkelia johtavat Fintelligensin seremoniamestarit Elastinen ja Iso H. Heidän lisäkseen lavalle kipuavat Kapasiteettiyksiköstä tutut Uniikki ja Tasis, omaa esikoisalbumiaan valmisteleva Timo Pieni Huijaus sekä harvinaislaatuisempi vieras Spekti, joka muistetaan hiphop-yhtye Trilogian riveistä. Shown kruunaa yllätysvieraat, joita artistit kutsuvat paikan päälle osaksi keikkaa.

Lauantaina esiintyy myös tamperelaiskolmikko Flegmaatikot, joka teki paluun keikkalavoille vuoden 2009 Blockfesteillä. Tästä innostuneena kokoonpano aktivoitui ja on viettänyt koko alkuvuoden studiossa purkittaen uutta materiaalia. Perjantain uusina kiinnityksinä nähdään Monsp Recordsille levyttävä Juno sekä erinomaisen comebackin tehnyt Petri Nygård.

Jo aiemmin on vahvistettu Asan sekä Lord Estin esiintymiset. Tampereen ydinkeskustassa järjestettävä festivaali on ikärajaton, täysi-ikäisille on erilliset anniskelualueet. Blockfestin varsinaisena pääsalina toimii kulttuuria henkivä, legendaarinen Pakkahuone, mutta tapahtumaa varten on varattu myös viereinen Klubi sekä aiempia vuosia enemmän ulkoaluetta. Festivaalin lipunmyynti käynnistyy toukokuussa.