Duudsonit toistivat hurjan James Bond -stuntin! Katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset hurjapäät, Duudsonit, tekevät parhaillaan uraa Yhdysvalloissa. Miehet ovat saaneet jo hyvin näkyvyyttä uudelle Dudesons In America -ohjelmalleen televisiouutisia myöden. Nyt sarjaa esittävä MTV on julkistanut maistiaisen tulevasta.

Viihdekanavan verkkosivuilla julkistetussa videossa nähdään pieni ote tempusta, jossa ”HP (the quiet one)” toistaa autollaan James Bond -elokuvan klassisen autotempun. Siinä auto ajetaan tulimeren läpi hyppyriltä ja auto kierähtää ympäri ennen laskeutumistaan renkailleen toiselle hyppyrille. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Dudesons In America -ohjelma saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 6. toukokuuta. Tuotantokausi sisältää kaksitoista jaksoa, joista kanava maksoi yhteensä huimat kuusi miljoonaa dollaria.