Meikitön Megan Fox ikuistettiin kauppareissulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useita kertoja eri äänestyksissä rankattu Hollywood-kaunotar Megan Fox tunnetaan siitä, että hänet nähdään useimmiten myös vapaa-aikanaan täysissä meikeissä. Nyt tilanne on kuitenkin ollut toinen.

Transformers-tähti on nyt nimittäin kuvattu vapaapäivänään käydessään pikaisella kauppareissulla. Hän ei ollut tällä kertaa valmistautunut paparazzikuvaajien läsnäoloon, mutta eräs sellainen sattui huomaamaan meikittömänä liikkeellä olleen näyttelijättären. Katso kuvat tästä.

Viime aikoina Megan Fox on ollut esillä kampanjoidessaan Kalifornian osavaltion kaavailemia budjettileikkauksia vastaan. Hän tähdittää yhdessä poikaystävänsä Brian Austin Greenin kanssa kampanjavideota, jolla vastustetaan Kalifornian kuvernööri Arnold Schwarzeneggerin budjettiaikeita.