Pamela Anderson tanssi vain suikaleet rintojen päällä! Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu povipommi Pamela Anderson on jälleen uransa huipulla, kun hän osallistuu parhaillaan erittäin suosittuun Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun. Hän on tosin aiheuttanut pukeutumisellaan jo useampiakin kohuja. Näin tälläkin kerralla.

Suosikkiohjelman tuotantotiimi on joutunut peittelemään Pamelan nännejä, jotka puskevat väkisinkin esiin pienenpienistä tanssiasuista. Tuorein asu ei kaikeksi onneksi ole peräisin koko perheelle suunnatun realityohjelman kuvauksista, vaan David Guettan uuden Gettin’ Over You -musiikkivideon kuvauksista. Katso kuva tästä.

Innokkaasti tanssineen povipommin rintoja peittivät kuvauksissa ainoastaan kapeat hopeanväriset suikaleet, eikä asu muiltakaan osin ollut juuri sitä peittävämpi. Asiasta kertoneen E! Onlinen mukaan Pamela Anderson riisui mut vaatteensa heti kuvauspaikalle päästyään. Loppuillasta hänen kerrotaan tanssineen myös täysin alastomana.