Suomen Leijonille oma Reino-mallisto

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikas suomalainen Reino-tohveli saa tulevien jääkiekon MM-kisojen kunniaksi uuden erikoismallin, kun Suomen Leijonien malli tulee myyntiin. Leijonia ja Reinoja yhdistää vahvasti suomalaisuus ja perinteisyys.

– Meille on kunnia-asia, että Reinot puetaan Leijonien väreihin, Suomen Jääkiekkoliiton markkinointipäällikkö Susanna Karjalainen iloitsee.

Leijona-Reinoja on myynnissä rajoitettu erä ja tehtaalta tossut on jo myyty ennakkoon kauppoihin. Reinoja on saatavissa K-citymarketeista ja Reinokaupasta. Aiemmin omat Reinonsa on saanut muiden muassa Negative-yhtye.

Suomen Jääkiekkoliitto on yli 66.000 lisenssipelaajan ja noin 200.000 aktiivisen harrastajan kattojärjestö. Valtaosa lajin harrastajista on lapsia ja nuoria, joten Jääkiekkoliitto on myös yksi maamme suurimmista nuorison kasvattajajärjestöistä. Liitto järjestää lähes 40 000 ottelua yhden kauden aikana.

Reino & Aino on Tampereella, Pälkäneellä ja Lieksassa toimiva perinteikäs yritys, jonka kaikki tuotteet ovat sataprosenttisesti suomalaista käsityötä. Reinot ovat lämmittäneet suomalaisten jalkoja jo vuodesta 1932 ja niistä on tullut vuosien varrella kansan suosikki erilaisissa ruutukuoseissaan.