Amanda Holden kiisti huulioperaation

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britain’s Got Talent -kilpailun tuomaristoa tuotantokaudesta toineen kaunistuttanut brittikaunotar Amanda Holden tuli aikoinaan tunnetuksi saippuasarjojen näyttelijänä, ja sittemmin ura eteni myös miestenlehtien sivuille ja lopulta myös alastonkuviin.

Maailman seksikkäimmäksi realitytuomariksi brittilehdissä nimitetty Amanda Holden oli tällä viikolla brittilehtien otsikoissa, kun ne väittivät kaunottaren käyneen kauneusleikkauksessa operoimassa huulensa. Väitteistä suivaantunut neitokainen julkaisi tänään kuvansa verkossa. Katso kuva alta.

– Kaikki huuleni ovat 100 % aitoja. Älkää uskoko lehtiä. Iso pusu kaikille… Näiltä huulilta!! Amanda Holden kirjoitti.

39-vuotias englantilainen Amanda Holden aloitti näyttelemisen jo yhdeksänvuotiaana teatterin lavalta. Hän nousi julkisuuteen vuonna 1991 saatuaan pestin Sokkotreffit-realityohjelman kilpailijaksi. Sittemmin kaunotar on näytellyt lukuisissa suosituissa televisiosarjoissa, mukaanlukien Eastenders ja Heats And Bones. Nykyisin Amanda on naimisissa musiikkituottaja Chris Hughesin kanssa ja pariskunnalla on kolmevuotias Lexi-tytär.

Amanda Holden Lips