Hiphop-tähden väitetään kuolleen – kiistää itse menehtyneensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Silloin tällöin viihdemaailmaan liittyvät perättömät huhut paisuvat niin suuriksi, että jokin media uutisoi huhut tosina. Tästä syystä vuosittain lukuisia elossa olevia viihdetähtiä ehditään uutisoida kuolleiksi. Nyt tällaisen tapauksen kohteeksi on joutunut takavuosien hiphop-tähti Bobby Brown.

Rajussa huumekoukussa supertähti-ex-vaimonsa Whitney Houstonin kanssa vuosia rypeneen Brownin kuolemasta uutisoitiin maailmalla eilen. Tänään hän on kuitenkin joutunut vahvistamaan tiedottajansa välityksellä olevansa yhä elossa. Twitter-blogeista alkunsa saaneet sitkeät huhut kiistettiin TV Guide -lehdelle lähetetyssä tiedotteessa.

Viimeksi kuluneen vuoden aikana kuolleiksi on ehditty medioissa väittää monia muitakin tähtiä, joukossa muiden muassa Kanye West, Miley Cyrus, Jay-Z, Johnny Depp, Zach Braff, Bill Cosby ja monia muita. Tähän voisivat itse todeta Mark Twainin legendaarisin sanoin, “Huhut kuolemastani ovat vahvasti liioiteltuja.”