Megan Fox selätettiin jälleen maailman seksikkäimpien listalla – katso Top 10

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet miehille suunnatut viikko- ja aikakauslehdet rankkaavat vuosittain järjestykseen lukijoidensa mielestä maailman seksikkäimmät naiset. Yksi suurimmista äänestyksistä on FHM-lehden lukijakysely. Nyt lehden brittiversio on julkistanut kuluvan vuoden äänestyksensä tulokset.

Brittimiesten äänestyksessä ykköseksi sijoittui jo toistamiseen brittilaulaja Cheryl Cole, joka tuli alunperin tunnetuksi Girls Aloud -yhtyeestä ja myöhemmin myös X Factor -ohjelman brittiversion tuomarina. Viime aikoina Cheryl on ollut aviomiehensä uskottomuusskandaalin takia kovasti otsikoissa.

Monissa vastaavissa äänestyksissä ykköseksi sijoittunut näyttelijäkaunotar Megan Fox joutui tällä kertaa tyytymään kakkossijaan. Kolmanneksi sijoittui mallimaailmassa kovan nousun tehnyt Marisa Miller, jonka hyvä sijoitus ei juuri perusteluja tarvitse. Viiden parhaan joukkoon mahtuivat myös The Saturdays -yhtyeen laulaja Frankie Sandford ja glamour-malli Keeley Hazell, jotka eivät ole vielä lyöneet itseään täysillä läpi maailmanlaajuisesti.

Kymmenen seksikkäintä naista ovat brittimiesten mukaan:

1. Cheryl Cole

2. Megan Fox

3. Marisa Miller

4. Frankie Sandford

5. Keeley Hazell

6. Kristen Stewart

7. Kelly Brook

8. Adriana Lima

9. Jessica Alba

10. Abbey Clancy