Jenna Bentley tyrmäsi rantakuvissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamour-mallien maailmaan tulee aika ajoin uusia nimiä, joille veikataan tulevaisuutta myös viihdealalla. Yksi tällaisista neitokaisista voi olla amerikkalainen Jenna Bentley, joka on ehtinyt tehdä uraa jo muiden muassa Playboy-lehden sivuilla.

Nyt Bentley on ikuistettu kuvausmatkalla Havaijilla, jossa hän keikisteli innokkaasti kuvaajille valkoisiin bikineihin sonnustautuneena. Rannalla olostaan nautiskelleen povipommin bikinien yläosa oli jäänyt jostain syystä hieman pieneksi, minkä johdosta hänen rintavarustuksensa ei ollut mahtua yläosaan. Katso kuvat tästä.

23-vuotias Jenna Bentley on tullut tunnetuksi Playboy-mallina, mutta ei vielä noussut povipommien tai glamour-mallien raskaaseen sarjaan. Tulevaisuus näyttää jääkö hänkin unholaan, vai tuleeko Jennasta viihdelehtien tiiviisti seuraama kaunotar.