Teinitähti raivostui – haukkui faninsa netissä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla erityisesti pikkutyttöjen suursuosikiksi noussut 16-vuotias teinitähti Justin Bieber on karistanut hetkeksi sokerisen teinisymppiksen imagonsa ja hyökännyt yllättävän rajusti fanejaan vastaan.

Muutama päivä sitten Bieberin konsertti jouduttiin perumaan Australiassa liian hysteeristen fanien takia. Myös Uudessa-Seelannissa fanit rynnivät siinä määrin, että muiden muassa laulajan omaisuutta katosi ja äiti kaatui saaden rytäkässä lieviä ruhjeita. Se oli kuitenkin liikaa popparille. Justin Bieber on nyt nimittäin kirjoittanut aiheesta Twitter-blogiinsa ja haukkunut fanejaan liian innokkaiksi.

– Pääsimme viimein Uuteen-Seelantiin. Lentokentällä oli hullua. En ole lainkaan tyytyväinen siihen, että joku varasti hattuni ja kaatoi äitini. Herätkää nyt ihmiset! Haluan että voin jakaa nimikirjoituksia, ottaa fanikuvia ja tavata fanejani, mutta koska te olette liian innokkaita, turvamiehet eivät anna minun tehdä niin, Justin Bieber kirjoitti.