Kate Beckinsale on kuuma myös vaatteet yllään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman seksikkäimmäksi naiseksi taannoin Esquire-lehdessä ja Askmen.com -julkaisussa kolmanneksi seksikkäimmäksi naiseksi äänestetty näyttelijäkaunotar Kate Beckinsale on siviilissä kymmenvuotiaan Lily Mo -nimisen tyttären äiti. Sitä ei tosin uskoisi hänen valokuvistaan.

Nyt Kate Beckinsale on Los Angelesin liepeillä Santa Monicassa, jossa upean elokuvakaunotar oli shoppailemassa ja viettämässä aikaansa miesystävänsä kanssa. Mies jäi kuitenkin selvästi seuralaisensa varjoon myös tilanteesta ikuistetuissa paparazzikuvissa. Katso kuvat tästä.

Kate Beckinsale ei ilmeisesti itse ole kovin tyytyväinen vartaloonsa, sillä aiemmin hänen väitettiin pyytäneen elokuvansa tuotantotiimiä suurentamaan digitaalisesti hänen rintojaan valkokankaalle. Huhuille ei saatu koskaan vahvistusta, mutta viime vuonna hän pyysi joka tapauksessa saada käyttää sijaispeppua Whiteout-elokuvassa.