Kim Kardashianin mekko kireä kuin makkarankuori

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muodoistaan tunnettu realityjulkkis Kim Kardashian paljasti pari päivää sitten joutuneensa aikaisemman miesystävänsä kotiväkivallan uhriksi. Viime viikolla hänet bongattiin kuitenkin lehtitietojen mukaan jalkapallotähti Ronaldon seurasta romanttisella illallisella.

Nyt Kim Kardashian on ikuistettu varsin kurvikkaana Hollywoodin yöelämässä. Hänen kurvinsa korostuivat myös siksi, että Kim oli ahtautunut iltaa varten hohtavaan siniseen pikkumekkoon, joka taisi olla hieman turhankin kireä. Katso kuvat tästä.

Us Weekly -lehden mukaan Kim ja Ronaldo tapasivat toisensa jo aiemmin Los Angelesissa. Realitytähti kuitenkin tyrmäsi huhut australialaisen radioaseman haastattelussa ja totesi haluavansa selvittää kuka väittää tietävänsä häntä enemmän hänen omasta yksityiselämästään. Kim Kardashian erosi ex-poikaystävästään Reggie Bushista vajaa kuukausi sitten, ja paparazzit ovat siitä saakka odottaneet uuden rakkaan astumista kuvaan.