Kohuräppäri Petri Nygård keikalle helikopterilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kohutuin hiphop-artisti Petri Nygård nähdään tulevana kesänä myös festarikeikoilla. Yksi tapahtumista on Lahdessa 9. – 10. heinäkuuta järjestettävä Summer Up -tapahtuma.

Festivaalin pääesiintyjiin lukeutuva Petri Nygård toteuttaa näyttävän tavan saapua esiintymään laskeutumalla festivaalialueelle helikopterilla juuri ennen esiintymistään. Tämä harvinainen ja näyttävä spektaakkeli nähdään lauantaina 10. heinäkuuta. Luvassa on Nygårdin mukaan myös muitakin yllätyksiä.

Kahdeksatta kertaa järjestettävä Summer Up – festivaali kokoaa yhden viikonlopun aikana yli 20 artistia samalle lavalle. Petri Nygårdin lisäksi ohjelmaa tähdittävät muiden muassa Fintelligens, Jätkäjätkät, Jukka Poika, Redrama, Juno, sekä monet muut kotimaisen hiphop -ja reggaegenren huippunimet. Lauantain spesiaalinäytöksestä vastaa Lahdesta kotoisin oleva Cheek, joka saapuu esiintymään vaikuttavan ja nimekkäistä soittajista koostuvan livebändinsä kera.