Maija Vilkkumaa sai kultaa ja nousi suoraan listaykköseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huhtikuun 21. päivä julkaistu Maija Vilkkumaan kahdeksas albumi Kunnes joet muuttaa suuntaa on noussut ensimmäisellä listaviikollaan suoraan suoraan listaykköseksi. Albumi on lyhyen ajan sisällä ylittänyt myös kultalevyrajan.

Suomirockin kuningattaren suoraviivaista rock-poljentoa on kuultu radioissa ensimmäisen Lottovoitto-singlen myötä ja se on tällä hetkellä Suomen kymmenen soitetuimman kappaleen joukossa.

– Levynjulkaisu on aina todella jännittävää ja kiihdyttävää aikaa. Tämän hetkinen fiilikseni on yllättynyt, onnellinen ja ennen kaikkea kiitollinen, Maija kertoo.

Kantaaottavat tekstit ja isot kertosäkeet ovat uuden levyn kappaleissa vahvasti läsnä. Vilkkumaa on löytänyt levylleen säihkettä, suuruutta ja erilaisia ääripäitä riemusta kaihoon. Maija on tätä ennen julkaissut viisi studiolevyä, yhden kokoelmalevyn ja yhden livelevyn. Levyjä on tähän päivään mennessä myyty yhteensä lähes 400.000 kappaletta.