OMG! Usher vaihtoi r&b-musiikin discoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu ja urallaan erittäin hyvin menestynyt ja peräti viidellä Grammy-pystillä palkittu r&b-tähti Usher on liittynyt Timbalandin joukkoihin ainakin siinä mielessä, että hän on hylännyt matalatempoisen musiikin ja vaihtanut musiikkityyliään radikaalisti.

Usherin uudelta Raymond V Raymond -albumilta lohkaistu single on nimeltään OMG ja siinä tähden musiikkityyli on muuttunut suorabiittiseksi discomusiikiksi. Silkkaa discoa kappale ei kuitenkaan ole, sillä mukaan on jätetty vielä elementtejä r&b-musiikista. Katso Usherin tuore videohaastattelu tästä!

Tyylin päivittäminen discompaan oli ilmeisen hyvä ajatus, sillä levy nousi suoraan Yhdysvaltojen virallisen albumilistan ykköseksi. Samalla OMG-single nousi Britannian singlelistan ykköseksi. Katso video tästä tai artikkeli alta. Usher kertoi People-lehdelle viime vuoden lopussa uuden albuminsa olevan ”rohkea, riskeeraava, särmikäs ja paikoittain erittäin henkilökohtainen.” Papers-single nousi viime vuoden puolella Billboard Urban-listan ykkössijalle ja aiheutti useita kohuotsikoita avioeroon viittaavilla sanoituksilla.