Shauna Sand tyrmistytti verkkoasussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vime vuonna julkisuuteen vuotaneen kotipornovideonsa merkeissä otsikoissa ollut amerikkalainen näyttelijä ja Playboy-malli Shauna Sand on aiheuttanut kuvineen useita kertoja ihmetystä viihdelehdissä. Näin tälläkin kertaa.

Lukuisia kertoja leikelty turbohuulinen povipommi oli vielä seitsemän vuotta sitten kuvankaunis malli, jolla oli edessään loistava tulevaisuus. Sittemmin hän kuitenkin haksahti monien muiden Hollywood-naisten tavoin kauneusleikkauksiin, ja lopputulosta saadaan nyt ihailla lehtien sivuilla. Tällä kertaa huomio keskittyy kuitenkin muualla kuin kasvoihin, sillä Shauna Sand oli juhlimassa Beverly Hillsissä pukeutuneena erittäin paljastavaan verkkoasuun, joka käytännössä paljasti hänen rintansa. Katso kuvat tästä.

38-vuotias Shauna Sand on toiminut mallina lapsesta saakka. Ensimmäisen kerran hän poseerasi yhdeksänvuotiaana ja 15-vuotiaana hän sai ensimmäisen merkittävän mallisopimuksensa ja muutti New Yorkiin. Hän oli Playboy-lehden Playmate toukokuussa 1996. Näyttelijä Lorenzo Lamasin kanssa taannoin naimisissa ollut Shauna Sand on ollut plastiikkakirurgien veitsen kohteena lukuisia kertoja, ja tähden kasvot, rinnat ja muut vartalo ovat sen mukaiset.