Kuolemaa tekevä julkkisrokkari nosti Diili-ohjelman katsojaluvut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailma on seurannut viime viikon torstaista saakka lähes henkeään pidätellen rocktähti Bret Michaelsin alati huononevaa tilannetta sairaalan teho-osastolla. Hän taistelee parhaillaan henkensä puolesta aivoverenvuotoa vastaan.

Samaan aikaan suositun Poison-yhtyeen keulahahmo Michaels tähdittää kuitenkin Yhdysvalloissa nähtävää Diili-ohjelman julkkisversiota. Jo aiemmin kuvatuissa jaksoissa mukana oleva Bret Michaels on edelleen mukana. Hänet nähdään seuraavan kerran amerikkalaisissa televisioruuduissa tulevana sunnuntaina, kun joukkueet saavat tehtäväkseen tehdä radiomainokset Clockwork Home Services -yhtiölle.

Ainakaan vielä tähden kamppailu sairaalassa ei ole vaikuttanut ohjelman esittämiseen. Sen sijaan Michaelsin vakava tilanne on nostanut ohjelman katsojalukuja sitä mukaan kun tietä miehen mukanaolosta sarjassa on levinnyt kulovalkean tavoin.