Kuolemaa tekevä julkkisrokkari nosti Diili-ohjelman katsojaluvut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailma on seurannut viime viikon torstaista saakka lähes henkeään pidätellen rocktähti Bret Michaelsin alati huononevaa tilannetta sairaalan teho-osastolla. Hän taistelee parhaillaan henkensä puolesta aivoverenvuotoa vastaan.

Samaan aikaan suositun Poison-yhtyeen keulahahmo Michaels tähdittää kuitenkin Yhdysvalloissa nähtävää Diili-ohjelman julkkisversiota. Jo aiemmin kuvatuissa jaksoissa mukana oleva Bret Michaels on edelleen mukana. Hänet nähdään seuraavan kerran amerikkalaisissa televisioruuduissa tulevana sunnuntaina, kun joukkueet saavat tehtäväkseen tehdä radiomainokset Clockwork Home Services -yhtiölle.

Ainakaan vielä tähden kamppailu sairaalassa ei ole vaikuttanut ohjelman esittämiseen. Sen sijaan Michaelsin vakava tilanne on nostanut ohjelman katsojalukuja sitä mukaan kun tietä miehen mukanaolosta sarjassa on levinnyt kulovalkean tavoin.

Uusimmat